Trei vloggeri români pe care îi urmăresc constant în 2020

Am prostul obicei de a ocoli ce e disponibil pe Youtube în limba română. Adică orice informație caut, o caut în engleză. Cu toate astea am trei vloggeri pe care îi urmăresc constant și m-am gândit să vă spun de ei.

Mă întreabă adesea prietenii de ce urmăresc vloggeri și care e treaba cu pasiunea asta de a vedea și a fi interesat de ce fac alții cu viața lor.

Cred că ideea e de fapt alta. Youtube fiind sursa mea principală de entertainment, îmi place să găsesc zilnic acolo bucățica aia de continuitate, de repetabilitate. De exemplu am câțiva youtuberi pe care îi urmăresc și pun zilnic conținut din jocurile pe care le prestează. Îmi place să deschid televizorul și să am video nou al creatorului respectiv. Ca un obicei să zicem, o rutină.

Exact așa și cu vloggerii. Inițial m-a fascinat Casey. A fost cu siguranță primul vlogger de care m-am atașat și, să văd noul lui video, era primul lucru pe care îl făceam atunci când ajungeam acasă. Ajungi să fii la fel de prins într-o astfel de serie ca de un serial obișnuit. Vloggerul devine “un prieten” de-al tău și vrei să vezi ce mai face.

Trei vloggeri români pe care îi urmăresc

Anyways, nu vă gândiți că mă prinde orice poveste, că-s multe chestii care mă enervează 🙂 Am însă trei nume pentru voi.

Mariciu

Ioneștii (Mariciu și Georgiana) sunt pe lista mea de subscribe aproape de la început, chiar dacă nu i-am urmărit tot timpul episod cu episod. De obicei aveam așa un weekend când voiam să văd ce mai fac cei doi și dădeam drumu așa la un binging de un weekend, cât timp mai trebăluiam prin casă.

Ambii au lucrat în publicitare, sunt foarte carismatici și vloggul lor este foarte bine gândit, planificat și editat. Dintre cele trei din listă, este cu siguranță cel mai șlefuit.

HaiHui în doi

Pe Andreea și Ion îi urmăresc de vreo jumătate de an poate. Sunt doi tineri căsătoriți care au părăsit Bucureștiul și corporația pentru a călătorii în lume. Au stat un an (cred că nu greșesc) prin Asia și, din 2020, prin State.

Eu i-am descoperit când ajunseseră prin New York și de atunci am rămas alături de ei. Nu e încă perfect și poate mai e de umblat la storytelling, dar învață și progresul pe ultimele luni în materie de video și sunet este mare.

Români la New York

Rămân tot în NY și vi-i prezint pe Adrian și Oana, care sunt și cei mai noi în lista mea de subscribe. Cei doi s-au mutat în NYC acum șapte ani după ce au câștigat loteria vizelor, și-au făcut un trai acolo și acum vlogguiesc.

Între timp ai și doi copii, dar aș spune că vloggul nu e despre parenting neapărat. Deci sunt ușor de privit și dacă nu ai copii 🙂 Altfel, ce-mi place cel mai mult la ei este vibe-ul bun pe care ti-l transmit. Sunt veșnic veseli și cu zâmbetul pe buze.


Voi cum vă ocupați timpul liber? Doar seriale și filme sau pierdeți timpul și pe Youtube cu diverse?

15 Shares:
9 comments
  1. Citesc mult, analizez dint’un spectru cat mai larg, adun informatii, structurez postari, consum putin video, vlogguri inspre deloc cu exceptia unor jurnalisti, sau cand caut stict informatii scurte si la obiect despre lucruri care ma intereseaza, printre care si eventuale destinatii, insa ocolind cam tot ce e filmat in selfie mod/dat din maini. Da’stea …

  2. Eu pierd vremea cel mai mult pe facebook si youtube, stiu, nu e bine… pe Ioneștii ii urmaream mai des in urma cu aproximantiv un an, acum ceva mai rar si pe sarite… nu prea mai urmaresc vloggeri romani, dar urmaresc bucharest bike traffic, (Motor)bike, Andrei Verestiuc, etc., ceva farseori si vloggeri straini care posteaza pe anumite nishe.

  3. Pentru mine Ionestii nu mai sunt relevanti, pe ceilalti 2 ii urmaresc oarecum activ, desi Andreea de la HaiHui nu e chiar pe placul meu.

    1. super tare ca ii urmaresti pe toti intr-o oarecare masura. mai ai ceva recomandare de genul? oameni seriosi, nu copii tembeli pe care sa nu-i inteleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.